Desemberstemninger -Ole Edvars Antonsen m. flere

Lørdag 26 november 2022 - 18:00

Bø Musikkforening fortsetter feiringa av sitt nittiende jubileumsår ved å invitere Ole Edvard Antonsen og hans førjulsturné ”Desemberstemninger” til Bø. Konserten blir av mange omtalt som den ultimate julekonserten og har blitt en hyggelig tradisjon i Bø og rundt om i Norges land. Det er 10. året at Ole Edvard tar med seg bandet og sine dyktige sangsolister til Bø. Ole Edvards eminente trompetspill vil, sammen med de fantastiske gjestevokalistene Stine Hole Ulla og operasanger Bernt Ola Volungholen, definitivt være med å skape den gode stemningen i førjulstiden.
I år er også det fantastiske mannskoret Bel Chorus fra Harstad med på konserten. De 26 sangerne har høstet nasjonal og internasjonal anerkjennelse for sine musikalske og sceniske kvaliteter.
Medvirkende på årets «Desemberstemninger» er:
Ole Edvard Antonsen, en av verdens fremste trompetsolister og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner. Han har med seg eget band.
Bernt Ola Volungholen, er en av de mest fremgangsrike unge norske operasangerne i dag. Han er flittig gjestesolist ved Den Norske Opera, han har rukket å etablere seg internasjonalt med hovedroller på operahus rundt om i Europa i tillegg til at allsidigheten hans gjør at han like godt opptrer med musikaler og viser.
Stine Hole-Ulla, med sin fantastiske klokkeklare stemme trollbinder hun alle som hører henne synge og senest nå i høst under 4 forestillinger i Oslo Spektrum under Oslo Military Tattoo.
Bel Chorus, stiftet i Harstad etter initiativ av korets dirigent og musikalske leder Dag Erik Enoksen. Koret har gitt ut flere plater og samler flere tusen tilhørere til korets juleturné i desember, «Stille Natt». Koret har hevdet seg helt i toppen i konkurranser i inn- og utland. Det blir en begivenhet å få oppleve dette mannsterke koret i Bø!
Bø Musikkforening, som feirer sitt nittiende år som korps i Bø. Dirigent er Katrine Delp.

Konsert
Sted: 
Storsalen
Aldersgrense: 
-
Pris: 
520,-

© Bøhallen og Skagen Kino 

Laget av GT