Bøhallen Kino

Bøhallen kino, før Skagen kino, Bø i Vesterålen har tilhold i Bøhallen, kultursalen. Dette er i samme bygg som idretts- og svømmehallen.

 

Kinoen ble etablert 5. februar 1956 i U/L Breidablikk, der kinoen hadde tilhold frem til sommeren 2011. Kinoen hadde da pause mens ny sal ble oppført. Den nye salen ble tatt i bruk i 13. mai 2012. Eierskapet av kinoen ble fra 01.01.11 overført fra U/L Breidablikk til Bøhallen S/A 

 

Drifta av kinoen vil fortsatt bli gjennomført som frivillig innsats. Gundar Jakobsen er ansvarlig (kinosjef). Sammen med  Halvard Henriksen som har vært med i en årrekke er det i tillegg 7 -8 andre gode hjelpere.

Kinolerretet er ca. 11m bredt og 4 - 5m høyt. Både lerret og lydanlegg ble kjøpt nytt i 2012.

De fleste filmer har 5:1 lyd, men anlegget vårt kan også vise film med 7:1 lyd. Lydanlegget kan også benyttes til mindre konserter og til konferanser. For konferanser og annet har vi muligheter for å koble kinoprojektoren på pc etc.

Salen har nummererte seter.

Skagen kino viser filmer de fleste fredager og søndager i året og av og til på andre ukedager. De fleste filmene vises når de har norgespremiere, oftest på fredager, Til sammen vises det 50 – 60 filmer i året. Filmene som vises er nye filmer som finnes i det norske markedet og som vi regner med kan ha et publikum i Bø. Det innebærer at det sjelden vises såkalte "smale" filmer, selv om disse filmene ofte har meget god kvalitet. 

 

 

Det vises filmer for alle aldersgrupper.
Publikum har mulighet for å få kjøpt kioskvarer ved inngangen før forestillingene starter.

Vi håper bøfjerdingene og andre setter pris på at vi har et kinotilbud i Bø.
Kino i en såpass liten kommune som Bø er ikke noen selvfølge.

Vi håper derfor at vi kan ønske flest mulig av bygdas befolkning velkommen til en hyggelig filmopplevelse.

 

Vil du reklamere hos hos kinoen?

Før hver film viser vi reklame som lastes ned automatisk fra http://mdn.no/
Kontakt dem for å vise reklame hos oss, de kan også ta seg av konvertering til kinoformat bare du sender inn ferdig film i høy kvalitet etter deres spesifikasjoner.

 

© Bøhallen